eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Holland szurkolók a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében játszott Hollandia - Csehország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 27-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Holland-cseh: fordulat a szivárványos zászlók beengedése ügyében

Az UEFA hivatalosan cáfolta, hogy köze lenne a Puskás Arénából kitiltott szivárványos zászlókhoz.

Korábban médiaértesülésekre hivatkozva az Infostart is beszámolt arról, hogy az UEFA nem engedi a szivárványos zászlók megjelenését a Hollandia-Csehország budapesti futball-Eb-nyolcaddöntőn, azonban az értesüléseket vasárnap este az UEFA a Twitteren cáfolta, így bár több szivárványos zászlót elkoboztak holland szurkolóktól, de nem tudni, kik.

Szivárványos zászlókkal drukkerek a magyar pedofilellenes törvény ellen tiltakoztak volna.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×