eur:
396.49
usd:
360.05
bux:
71824.04
2024. szeptember 11. szerda Teodóra
Botka Endrét lekísérik a pályáról, miután megsérült a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Bosznia-Hercegovina mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. szeptember 10-én. Balról a második Zacher Gábor mentőorvos.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Hírt adott magáról a fejsérülést szenvedett Botka Endre

Botka Endre a Bosznia-Hercegovina ellen játszott Nemzetek Ligája-mérkőzésen sérült meg. A Ferencváros védője Instagramon adott hírt az állapotáról.

Botka Endre a 79. percben sérült meg a bosnyákok elleni NL-mérkőzésen, amikor egy szöglet után összeütközött csapattársával, Willi Orbánnal - írja a sportal.blikk.hu.

A Ferencváros játékosának vérzett a feje, nem tudta folytatni a játékot, de saját lábán hagyta el a pályát.

A fejsérülés miatt kieső játékos helyére Balogh Botond érkezett. Botka Endre a találkozó után Instagram-oldalán közölt biztató híreket az állapotáról. "Ezen is túl leszek" - írta bejegyzésében, amit a #jólvagyok hashteggel is kiegészített.

A lap hozzáteszi, egyelőre nem tudni, hogy a 30 éves hátvéd jelen lesz-e az FTC következő, Budafok elleni Magyar Kupa-találkozón vasárnap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BOTKA ENDRE (@botka_endre21) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×