eur:
393.1
usd:
352.05
bux:
73315.37
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
Willi Orbán a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Willi Orbánt két meccsre tiltották el

Szeptember közepéig pihenhet a hátvéd.

Két mérkőzésre tiltották el Willi Orbánt, a RB Leipzig magyar válogatott labdarúgóját. A hátvéd a múlt szombati, Bochum elleni Bundesliga-idénynyitón utolsó emberként szabálytalankodott Myron Boaduval szemben, amiért egyből piros lapot kapott, s most a német szövetség az ilyenkor szokásos egymérkőzéses eltiltáson felül egy újabb összecsapás kihagyásával sújtotta a játékost.

Ez azt jelenti, hogy a magyar válogatott Orbánnak a most szombati, címvédő Bayer Leverkusen elleni bajnoki mellett a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlinnel szembeni, szeptember 14-i találkozót is ki kell hagynia.

Címlapról ajánljuk
Tényleg Robert F. Kennedy Jr. lesz a mérleg nyelve?
szakértő a Trump–Harris-versenyről

Tényleg Robert F. Kennedy Jr. lesz a mérleg nyelve?

Az úgynevezett csatatérállamokban döntő jelentősége lehet Robert F. Kennedy Jr. függetlenként induló amerikai elnökjelölt visszalépésének – mondta Csizmazia Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol arról is szó esett, hogy a Demokrata Párt kampányának erősödését mutatja, hogy „papírvékony” Donald Trump republikánus elnökjelölt előnye Kamala Harrisszel szemben, de ez sok helyen fordítva is igaz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 27. 16:53
2024. augusztus 27. 16:30
×
×
×
×