eur:
393.33
usd:
352.25
bux:
73168.46
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
Cristiano Ronaldo portugál futballcsillag egy sajtóértekezleten, amint bemutatják az an-Nászr szaúd-arábiai labdarúgóklub új játékosaként Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/AP/Amr Nabil

Az al-Nasszr Ronaldo végállomása

Ronaldo pillanatnyilag nem gondolkodik azon, hogy edző lenne bármely csapatnál.

Cristiano Ronaldo a tervei szerint jelenlegi klubjából, a szaúdi futballélvonalban szereplő al-Nasszr együtteséből fog visszavonulni, mostani elképzelései alapján két-három év múlva.

"Nem tudom, hogy hamarosan, két-három éven belül visszavonulok-e, de valószínűleg itt, az al-Nasszrben teszem majd" - fogalmazott a 39 esztendős, ötszörös aranylabdás portugál támadó, aki tavaly év eleje óta játszik az egyesületben. Hozzáfűzte, boldog a klubnál és jól érzi magát az országban, itt is akarja folytatni.

Ronaldo a portugál válogatottban 212 mérkőzésen szerepelt és 130 gólt szerzett, mindkét mutatóban világrekorder a nemzeti csapatokat tekintve. A nyári, németországi Európa-bajnokságon mind az öt meccsen pályára lépett a negyeddöntőig jutott luzitánoknál. A válogatottban is szeretne tovább szerepelni, reményei szerint a szeptemberi, horvátok és lengyelek elleni Nemezetek Ligája-mérkőzéseken is szerephez jut majd.

"Senkinek nem fogok előre szólni, amikor lemondom majd a válogatottságot. Ez részemről egy spontán, ugyanakkor egy nagyon jól átgondolt döntés is lesz. Most viszont készen akarok állni, hogy a nemzeti csapat segítségére legyek a soron következő találkozókon" - szögezte le a korábban a többi között a Real Madridot, a Juventust és a Manchester Unitedet is erősítő támadó.

Ronaldo kitért arra is, pillanatnyilag nem gondolkodik azon, hogy edző lenne bármely csapatnál.

"Ez nem futott át az agyamon, sosem gondolkodtam erről. Nem így látom a jövőmet, úgy látom magam, hogy más, labdarúgáson kívüli dolgokkal fogok foglalkozni. Ugyanakkor csak Isten tudja, mit tartogat a jövő" - fogalmazott Cristiano Ronaldo.

Címlapról ajánljuk

Robert Fico: egy golyó hihetetlen pusztítást tud végezni az emberi szervezetben

„Tudok dolgozni, de nem vagyok képes súlyt emelni” – tájékoztatott egészségi állapotáról Robert Fico szlovák miniszterelnök, aki ellen idén májusban követtek el merényletkísérletet. A kormányfő közölte, hamarosan nyilvánossá teszik a merényletről készült belügyi jelentést. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Robert Fico vezeti a pártelnökök bizalmi listáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 27. 16:53
2024. augusztus 27. 16:30
×
×
×
×