eur:
394.68
usd:
360.19
bux:
71636.77
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
Nyon, 2018. szeptember 4.Carlo Ancelotti, az SSC Napoli vezetőedzője távozik az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA Elit Edzői Fórumáról a szövetség nyoni székházában 2018. szeptember 4-én. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Hárman is a csúcsra értek a Szuperkupával

Ancelotti, Carvajal és Modric is rekordot döntött.

Az Atalanta felett aratott sikerével hatodszor nyerte el a Real Madrid labdarúgócsapata az Európai Szuperkupát, amelynek edzője, Carlo Ancelotti és két játékosa, Dani Carvajal és Luka Modric is csúcstartó lett.

Az olasz tréner edzőként ötödször hódította el a trófeát, ezzel Josep Guardiolát hagyta le a szakemberek rangsorában, ezen kívül játékosként is van még egy sikere, és hat győzelmével ugyancsak spanyol kollégáját utasította maga mögé.

A Realból Dani Carvajal és a korábbi aranylabdás Luka Modric egyaránt ötödik alkalommal ünnepelhetett, amivel közösen léptek fel az örökrangsor első helyére.

A Varsóban rendezett összecsapáson a Real Madrid Federico Valverde és a debütáló Kylian Mbappé góljával nyert 2-0-ra, az első találatnál a brazil Vinícius Junior volt az előkészítő, így a dél-amerikai támadó minden sorozatot figyelembe véve a 11. döntőjén már 11 gólból vette ki a részét a klub színeiben.

Címlapról ajánljuk
Bús Balázs az óbudai korrupciós botrányról: Kiss László átverte a választópolgárokat, le kell mondania

Bús Balázs az óbudai korrupciós botrányról: Kiss László átverte a választópolgárokat, le kell mondania

Az óbudai korrupciós ügy miatt le kell mondania a polgármesternek és a teljes képviselő-testületnek – mondta az InfoRádióban Óbuda-Békásmegyer korábbi fideszes polgármestere. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerint viszont azért vették őrizetbe Kiss Lászlót, hogy „elegyék tőle a törvényesen, tisztességesen elnyert polgármesteri tisztséget”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.15. csütörtök, 18:00
Tálas Péter
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének egyetemi docense
Záporoznak ma az amerikai makroadatok, mit csinálnak a tőzsdék?

Záporoznak ma az amerikai makroadatok, mit csinálnak a tőzsdék?

Kedvező a hangulat ma a világ tőzsdén, az amerikai tőzsdék szerdai pluszos zárása után az ázsiai részvénypiacok többnyire emelkedtek ma reggel az indexek, és az európai részvénypiacok is kis emelkedéssel nyitottak, bár a déli órákra némileg elbizonytalanodtak. Makroadatok tekintetében igazi nagyüzem van ma, főleg az Egyesült Államokból érkeznek fontos, a gazdaság állapotát mutató statisztikák.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×