eur:
398.28
usd:
364.67
bux:
71554.39
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Nyitókép: Facebook/Magyar Birkózók Szövetsége

Losonczi Dávid a bronzéremért mérkőzhet csütörtökön

Losonczi Dávid az ukrán származású bolgár Szemjon Novikovval birkózott a kötöttfogásúak 87 kg-os elődöntőjében. 3-1-re kikapott, a bronzéremért mérkőzhet

A mérkőzés előtt két tényt biztosan tudtunk. Az egyik, hogy az ebből a párból a döntőbe jutó csütörtök este majd az iráni Alireza Mohmadipiani mérkőzik majd. A másik: Losonczi Dávid korábban háromból háromszor legyőzte Novikovot.

Másfél perc után a bolgárt küldték le, Losonczi a lenti helyzetet választotta. Jól védekezett a bolgár, maradt az 1-0. Sovány volt az előny, de előny. Ám a bolgár egyenlített, már ő vezetett. Övé volt az utolsó akció. Tizenhét másodperccel a vége előtt Novikov kitolta Losonczit, már vezetett, s nyert.

Módos Péter szövetségi kapitány az utolsó pillanatokban végrehajtott manőverért challenge-et kért, de csak becsületből, nem is adtak helyt neki. Nyert a rossz challenge-ért kapott ponttal is 3-1-re Novikov, ő jutott a döntőbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Friss, geolokált felvételek bizonyítják, hogy az orosz csapatok felvonták országuk zászlóját Njú Jork közepén. Az oroszok már csak pár utcára vannak a település végétől, napokon belül a kezükre kerülhet a teljes város. Orosz közlések szerint ukrán csapatok törtek be kedden Oroszország Kurszki területére, de moszkvai jelentés szerint erőik ellenőrzés alatt tartják a helyzetet. A kurszki kormányzó szerint a légitámadások továbbra is folynak ukrán részről. Kijev egyelőre nem ismerte el, hogy szárazföldi támadást intézett volna Oroszország területe ellen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×