eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 4. vasárnap Dominika, Domonkos
Nyitókép: Unsplash.com

Mesterhármas döntött az MTK-Nyíregyháza bajnokin

Az MTK Budapest 3–0-ra legyőzte a vendég és újonc Nyíregyházát a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának szombati játéknapján.

Az első félidő túlnyomó része mezőnyharccal telt, a hazaiak pedig hiába birtokolták többet a labdát, kaput találniuk csak egyszer sikerült. Abból az egyből viszont gól lett, Bognár szöglete után ugyanis a nyíregyházi védők egészen közelről nézték, ahogyan Beriasvili a kapujukba fejel. A vendégeknél kevés ideig és ritkán volt a labda, ők viszont két kaput eltaláló lövést is jegyeztek, egyenlíteniük viszont a szünetig nem sikerült.

A fordulás után a Nyíregyháza nem tudott ritmust váltani, és még annyira sem volt veszélyes, mint az első félidőben. Összességében jobban futballozott az MTK, többet is volt a hazaiaknál a labda és helyzeteket is csak ők tudtak kialakítani. A nyerő ember végül a 26-szoros válogatott Stieber Zoltán lett, aki egy perccel a beállása után megszerezte a kék-fehérek második gólját, a 95. percben pedig tizenegyesből is eredményes volt, így duplázott és magabiztossá tette az MTK sikerét.

A fővárosi kék-fehér együttes így két sikerrel indította a szezont, míg a nyírségiek a nyitókörben aratott hazai győzelmük után elveszítették idénybeli második élvonalbeli találkozójukat.

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf hatalmas hajrával olimpiai bajnok

Milák Kristóf hatalmas hajrával olimpiai bajnok

A magyar úszó 9 századdal nyerte meg a 100 m pillangót Párizsban.

Ez a felfedezése átírhatja a földi élet történetét

Különleges fémes göröngyökre bukkantak kutatók a Csendes-óceán mélyen, amelyek oxigént állítanak elő. A felfedezés teljesen átírhatja a földi élet kialakulásnak eddigi teóriáját, és új alapokra helyezheti a Földön kívüli élet utáni kutatást is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×