eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
BERLIN, GERMANY - JULY 14: Robin Le Normand of Spain celebrates the EURO 2024 European Championship victory with the trophy during the  EURO match between Spain  v England  at the Olympiastadium on July 14, 2024 in Berlin Germany (Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)
Nyitókép: Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images

Európa-bajnokot igazol az Atlético Madrid

A madridi klub szombaton honlapján jelentette be, hogy sikerült megegyeznie a 27 éves középhátvéd korábbi klubjával, a Real Sociedaddal.

Az Atlético Madrid labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a spanyol válogatottal két hete Európa-bajnoki címet szerző Robin Le Normand.

Spanyol médiaértesülések szerint nagyjából 30 millió euróban állapodhatnak meg a Real Sociedaddal, ám a szerződés időtartamáról nem adtak tájékoztatást. A megállapodást a következő napokban véglegesítik, amint Le Normand visszatér a németországi kontinenstornát követő pihenőjéről.

Le Normand 2016 óta erősítette a Real Sociedadot, az első csapatban 221 mérkőzésen lépett pályára, 2020-ban pedig Spanyol Kupát nyert az együttessel. A nemzeti csapatban 17 alkalommal szerepelt, tavaly tagja volt a Nemzetek Ligájában diadalmaskodó La Rojának is.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 17:32
×
×
×
×