eur:
389.68
usd:
357.89
bux:
73375.88
2024. július 22. hétfő Magdolna
Nyitókép: Pexels.com

Holtan találtak rá a múlt héten eltűnt kézilabdázónőre

Holtan találták meg a DVSC, a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó, a Komárom egykori kézilabdázóját, a múlt héten eltűnt Simsik Cynthiát.

Véget ért a múlt héten eltűnt 31 éves kézilabdázó, Simsik Cynthia keresése, ugyanis vasárnapról hétfőre virradó éjszaka találtak egy személyt egy nagymegyeri családi házban, de a fiatal nő nem adott életjelet magáról – írja a szlovák trnavak.sk alapján a nemzetisport.hu.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy arról a nőről van szó, akinek eltűnését múlt hét szerdán jelentette be családja.

Az áldozat édesapja a Startitupnak elmondta: kapott egy hibátlanul megírt üzenetet a lányától, amiben az állt, hogy véget akar vetni az életének, az apa szerint azonban nem úgy tűnt, mintha az üzenetet a lánya írta volna. Az apa ezt követően azonnal a nagymegyeri házhoz sietett, ahol csak a nő barátját találta meg, ezért a keresésére indultak, és öt nap elteltével a rendőrök közölték az édesapával, hogy megtalálták a lánya holttestét. A lap szerint

a nő holtteste műanyag zacskóval volt átcsavarva, már legalább öt napja halott volt

– írja a 24.hu. Az édesapa szerint Cyntia barátja azt mondta a rendőröknek, hogy a nő felakasztotta magát, ám amikor észrevette, állítólag megijedt, és egy műanyag zsákba csavarta.

A párkányi születésű Simsik Cynthia kézilabda-pályafutása során számos magyar csapatban játszott, a Szent István SE, DVSC, a Hajdúnánás, a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben is, a sportstatisztika.com adatai szerint 371 mérkőzésen 1730 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×