eur:
396.44
usd:
370.85
bux:
0
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros mérkőzésen Trabzonban, a Senol Günes stadionban 2022. november 3-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Kazahsztánban kötött ki Sztanyiszlav Csercseszov

Pénteken már az örmények elleni meccsen ő ül a kispadon.

A korábban a Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Sztanyiszlav Csercseszov lett a kazah válogatott szövetségi kapitánya.

A helyi sportági szövetség a közösségi oldalán jelentette be, hogy a hatvanéves orosz szakembert nevezte ki a nemzeti csapat élére. A tréner pénteken, az örmények elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozik majd be a kispadon.

Csercseszov 2022 februárja és 2023 júliusa között 74 tétmérkőzésen irányította a Ferencvárost, amellyel bajnokságot és Magyar Kupát is nyert. Szövetségi kapitányként 2016 és 2021 között hazája válogatottját vezette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
Új európai parlamenti frakció jöhet, Orbán Balázs is megszólalt

Új európai parlamenti frakció jöhet, Orbán Balázs is megszólalt

A Politico értesülései új európai parlamenti frakció alapításában gondolkodik a Fidesz, a Jaroslaw Kaczynski vezette korábbi lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság (PiS), Andrej Babis volt cseh miniszterelnök pártja, az ANO, továbbá az előző szlovén kormányfő, Janez Jansa pártja, a Szlovén Demokrata Párt. Eközben Babis korábbi cseh kormányfő már bejelentette az új frakció létrehozását, míg Orbán Balázs, Orbán Viktor magyar miniszterelnök politikai tanácsadója úgy fogalmazott a 444-nek, hogy van esély arra, hogy összeáll a csoport.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×