eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Tatabánya, 2024. május 19.A Telekom Veszprém szurkolói ünnepelnek, miután csapatuk 33-30-ra győzött az OTP Bank-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban 2024. május 19-én.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Nem tágítanak a veszprémi szurkolók, újabb akciót szerveznek az Ilic, Gulyás edzőpáros ellen

A szakmai stáb és a vezetőség munkájával elégedetlen drukkerek feketében érkeznek a Szeged elleni bajnoki döntő első meccsére.

A Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói korábbi demonstrációjukat követően a Szeged elleni bajnoki döntő első, pénteki mérkőzésén újabb közös akcióval fogják jelezni a klubvezetésnek, hogy elégedetlenek a Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpáros munkájával, valamint Csík Zoltán vezérigazgató tevékenységével – írja a 24.hu.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület Facebook-oldalán közölte: arra kéri mindazokat, akik elégedetlenek a vezetőség kommunikációjával, a klubnál zajló munkafolyamatokkal, hogy

fekete mezben/pólóban/felső ruházatban jöjjenek el a pénteki meccsre,

és „olyan vehemenciával szurkoljanak, amennyire elégedettek Csík Zoltán, Momir Ilic és Gulyás Péter munkájával”. Jelezték azt is, hogy a megszokottaktól eltérően szurkolás nélkül vonulnak majd át találkozóhelyükről a Veszprém Arénába.

„Az O szektor biztatni, dicsérni csak a játékosokat fogja.

A csapatkapitányt biztosítottuk, hogy a játékosaink iránt érzett szeretetünk és bizalmunk töretlen, a mérkőzés végén a távozókat mindemellett méltó módon tervezzük búcsúztatni” – írják a posztban.

A Veszprémet a dán Aalborg búcsúztatta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és 2014-es debütálása óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradt a sorozat kölni négyes döntőjéről. „Tanulnunk kell és tanulni fogunk a hibáinkból. A jövőre kell fókuszálnunk és a következő kihívásainkra, amelyek még előttünk vannak a szezon hátralevő részében. A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi és minden erőfeszítésünket a 31. kupagyőzelem és 28. magyar bajnoki cím megszerzésére fogjuk koncentrálni” – írta a klub Facebook-oldalán Csík Zoltán vezérigazgató az Aalborg elleni kiesés után.

A bakonyiak azóta az egyik célt teljesítették, a Magyar Kupa tatabányai döntőjében három góllal legyőzték a Szeged együttesét. A tiltakozó szurkolók szerint azonban a veszprémi klub játékát az elmúlt három évben főként a „folyamatos hanyatlás” jellemezte, és úgy vélik, „további mélységekbe rántaná” a csapatot, ha maradna a Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpáros.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Már nem olyan súlyos a munkaerőhiány az EU-ban

Már nem olyan súlyos a munkaerőhiány az EU-ban

Az üres álláshelyek aránya 2,6%-ot tett ki az EU-ban 2024 első negyedévében, vagyis nem változott a mutató az előző negyedévhez képest. Az előző év azonos időszakához képest azonban 0,3 százalékponttal csökkent a ráta – olvasható ki az Eurostat friss adataiból. Ezzel folytatódott az a közel két éve tartó trend az unióban, hogy a betöltetlen állások aránya csökken vagy stagnál. Ez nem is meglepő, hiszen az EU gazdasága az elmúlt négy negyedévben csak minimális mértékben (0,1, illetve 0,3%-kal) tudott bővülni az előző negyedévekhez képest. Az üres álláshelyek hazai aránya 2,2% volt az idei év első három hónapjában, amivel hazánk a tagországok középmezőnyében helyezkedik el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×