eur:
385.49
usd:
355.11
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Alexander Albon, a Williams thaiföldi versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának otthont adó szuzukai pályán tartott sajtótájékoztatón 2024. április 4-én. A futamot április 7-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Hosszú távra terveznek Albonnal a Williamsnél

2024-ben még nem szerzett pontot a thaiföldi pilóta.

Több évre szóló új szerződést kötött a Forma-1-ben szereplő Williams csapat Alexander Albonnal.

A brit istálló szerdán jelentette be az új megállapodását thaiföldi pilótájával, akinek eddig szerződése 2025 végén járt volna le.

A 28 éves sportoló 2022-ben csatlakozott a Williamshez, melynek gyorsan első számú pilótájává vált. Tavaly az ő vezérletével végzett a hetedik helyen a konstruktőrök pontversenyében a csapat.

"Az idei évet nehezen kezdtük, de amióta idejöttem, sokat fejlődtünk közösen. Most is azt látom a háttérben, hogy komoly változások zajlanak, melyek segítségével visszakerülhetünk a rajtrács elejére" - nyilatkozta szerdán Albon, aki 2024-ben még nem szerzett pontot. - "Ez egy hosszútávú projekt, amiben mélyen hiszek és fontos szerepet akarok játszani benne. Ezért kötöttem több évre szóló szerződést."

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×