eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Alexander Albon, a Williams thaiföldi versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának otthont adó szuzukai pályán tartott sajtótájékoztatón 2024. április 4-én. A futamot április 7-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Hosszú távra terveznek Albonnal a Williamsnél

2024-ben még nem szerzett pontot a thaiföldi pilóta.

Több évre szóló új szerződést kötött a Forma-1-ben szereplő Williams csapat Alexander Albonnal.

A brit istálló szerdán jelentette be az új megállapodását thaiföldi pilótájával, akinek eddig szerződése 2025 végén járt volna le.

A 28 éves sportoló 2022-ben csatlakozott a Williamshez, melynek gyorsan első számú pilótájává vált. Tavaly az ő vezérletével végzett a hetedik helyen a konstruktőrök pontversenyében a csapat.

"Az idei évet nehezen kezdtük, de amióta idejöttem, sokat fejlődtünk közösen. Most is azt látom a háttérben, hogy komoly változások zajlanak, melyek segítségével visszakerülhetünk a rajtrács elejére" - nyilatkozta szerdán Albon, aki 2024-ben még nem szerzett pontot. - "Ez egy hosszútávú projekt, amiben mélyen hiszek és fontos szerepet akarok játszani benne. Ezért kötöttem több évre szóló szerződést."

Címlapról ajánljuk

Messze volt az éremcsata a Mészáros, Péni kettősnek - percről percre az olimpiáról

Péntek este hivatalosan is megnyitották a 2024-es párizsi olimpiai játékokat, szombaton pedig már jó pár magyar sportoló is versenybe száll. Kézilabda, vízilabda, vívás, úszás, torna, sportlövészet, kerékpár, evezés, asztalitenisz - mindben szurkolhatunk a magyaroknak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
ATACMS rakéták söpörtek végig a Krímen, akár a teljes, Magyarország felé tartó olajtranzitot blokkolhatja Ukrajna - Háborús híreink szombaton

ATACMS rakéták söpörtek végig a Krímen, akár a teljes, Magyarország felé tartó olajtranzitot blokkolhatja Ukrajna - Háborús híreink szombaton

A Reuters információi szerint minden jel arra mutat, hogy idővel Ukrajna akár teljes egészében is blokkolhatja a Barátság II. kőolajvezetéken keresztül zaljó összes orosz olajszállítást, és erre egyfajta felkészülésként már három orosz olajcég kezdte a tengeri kikötők felé irányítani a szállításait. Meg nem erősített információk szerint ATACMS rakéták csapódtak be a Krími-félsziget több pontján. Az orosz FSzB egy újabb tábornokot vett őrizetbe, korrupcióval vádolják.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×