eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Szilágyi Áron a Zarándi Csaba férfi kard csapat világkupaversenyen a budapesti BOK Csarnokban 2024. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szilágyi Áron: vérömleny miatt kényszerpihenő

A hétfői orvosi vizsgálat alapján Szilágyi Áron combsérülése nem tűnik súlyosnak, de pontosabb diagnózis szerdán várható - mondta az MTI érdeklődésére Decsi András, a férfi kard szakág vezetőedzője.

"Áron reggel a Sportkórházban kezdte a napot, ahol ultrahanggal megnézték a vasárnap esti mérkőzésen megsérült jobb combját. Kiderült, hogy vérömleny keletkezett a combjában, ami miatt pontosan nem lehet látni a bajt, meg kell várni, hogy visszahúzódjon az ömleny. Szerdán újból megvizsgálják a sérülést, addig Áronnak pihennie kell és gyógytornáztatni a lábát" - szolgált részletekkel a vezetőedző, aki egyben a háromszoros olimpiai bajnok, vb- és Eb-aranyérmes vívó trénere is.

Szilágyi Áron a budapesti Zarándi Csaba kard csapat világkupán sérült meg. A németek elleni bronzmérkőzésen ő kezdett, 3-1-re vezetett, de meghúzódott a combizma, leült az emelt pást szélére, pár percig ápolták, majd jelezte, hogy csere lesz. Az ütközet után azt mondta: izomhúzódásról van szó, már a bemelegítésnél sem volt rendben a combhajlítója, majd egy rossz mozdulatnál meghúzódott és nem akart kockáztatni egy komolyabb sérülést.

"Bízom benne, hogy nincs nagy baj és egyhetes kezeléssel rendbe jön a combom" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×