eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Handball ball on field
Nyitókép: Anchiy/Getty Images

Hivatalos a magyar kézilabdasport utóbbi idők legkomolyabb átigazolása

Nyártól a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes német Kiel együttesében folytatja pályafutását Imre Bence, a FTC-Green Collect válogatott kézilabdázója.

A Ferencváros hivatalos honlapja csütörtökön „a hazai férfi kézilabdasport elmúlt éveinek legnagyobb horderejű átigazolását” jelentette be.

Imre Bence – akinek édesanyja a zöld–fehérek legendás játékosa, az olimpiai ezüstérmes Kökény Beatrix, édesapja pedig a szintén ötkarikás ezüstérmes vívó, Imre Géza – 2013 szeptembere óta szerepel a Ferencvárosban. Az utánpótlásban végigjárta a ranglétrát, az NB I-ben 2019 tavaszán mutatkozott be, azóta több mint 300 gólt szerzett a felnőttcsapatban. Imre részese volt az elmúlt évek sikereinek, annak, hogy Ferencváros férficsapata kilépett a nemzetközi porondra, és ott kiemelkedő eredményeket ért el, illetve Európa-liga nyolcaddöntőt játszhatott.

A jobbszélső tavaly nyáron junior-világbajnoki ezüstérmet nyert, a felnőtt nemzeti csapatban első világversenyén, januárban a németországi Európa-bajnokságon az ötödik helyezett gárda egyik legjobbja volt.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×