eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Aerial view of a football match, soccer. Football field and Footballers from drone top down view
Nyitókép: sandsun/Getty Images

Megvan a Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítása

Utolsóként a Paks jutott negyeddöntőbe a labdarúgó MOL Magyar Kupában, miután csütörtök este hosszabbításos mérkőzésen 2-1-re legyőzte idegenben az Újpestet.

A vendéglátó újpestiek - az eltiltott Mészöly Géza vezetőedző nélkül - kezdték aktívabban a mérkőzést, így aztán némileg váratlan volt, hogy a bajnokságban éllovas Paks a 21. percben az első komolyabb támadásából gólt szerzett. A szünetig a hazaiaknak nem sikerült áttörniük a paksi védelmet, fordulás után viszont hamar, két perc alatt összejött nekik az egyenlítés.

A folytatásban a hármas cserével felfrissített vendégek többet birtokolták a labdát, mezőnyfölényük azonban meddő volt. A hajrában aztán egyre inkább beszorult a saját tizenhatosára az Újpest, amelynek szurkolói a ráadás perceiben izgulhattak, videobírós ellenőrzés után ugyanis tizenegyeshez jutott a Paks. Mezei büntetőjét viszont a 96. percben a jó irányba vetődő Banai kapus kivédte, ezzel hosszabbításra mentette a találkozót.

A kétszer 15 perces ráadás második felében egyszer villant a rutinos, csereként beállt Böde-Könyves duó, előbbi jól ugratta ki utóbbit, aki ugyan nem tudta pontosan átvenni a labdát, de így is megtartotta, és védője mellől laposan a hosszú sarokba lőtt 15 méterről.

A fővárosi lila-fehérek nagy energiákat mozgósítottak az újabb egyenlítésért, de nem jártak sikerrel, így búcsúztak a kupasorozatból.

A negyeddöntő párosítását az M4 Sport stúdiójában még csütörtök este kisorsolták:

  • Kisvárda Master Good-MTK Budapest
  • Nyíregyháza Spartacus FC (NB II)-Kecskeméti TE
  • Diósgyőri VTK-Ferencvárosi TC
  • Vasas FC (NB II)-Paksi FC

A negyeddöntős mérkőzések hivatalos játéknapja április 3.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×