eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A magyar játékosok ünneplik győzelmüket a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. október 14-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. Elöl Szoboszlai Dominik.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Elhalasztotta az MLSZ a jegyvásárlási startot, mert nem bírta a rendszer

Lehalt az MLSZ jegyvásárlási felületén a vételi lehetőség a magyar labdarúgó-válogatott Eb-felkészülési mérkőzéseire, ezért döntött így a szövetség.

Már a jegyértékesítési start előtt lehalt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján a magyar válogatott Eb-felkészülési meccseire a vételi lehetőség - írja a HVG.hu.

A lehetőségnek péntek 10 órakor kellett volna nyitva állnia, de a technikai hiba miatt a startot délután 1-re halasztották.

A drukkerek a megújult Szurkolói Klub rendszerén keresztül válthatnak jegyet a „Meccsjegy” fülön át.

A portál egyik olvasója azonban még egy furcsaságot tapasztalt, miután bejelentkezni még be tudott, ahogy az MLSZ honlapját frissítgette, azt látta, hogy egy teljesen másik név jelent meg a saját neve helyett. "Belépek az oldalra mint regisztrált. Belépek egy aloldalra és azt látom, hogy: KARBANTARTÁS. Visszalépek a főoldalra, és nem az én regisztrált nevem van ott" - írta a panaszos.

Az MLSZ a Facebookon pontosan 10 órakor jelentette be, hogy a Szurkolói Klub szolgáltatójának jelzésére a bérletek értékesítésének kezdetét eltolták.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×