eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
water sprays from under running shoes runner men
Nyitókép: sportpoint/Getty Images

Párizs 2024: bűnhődnie kell a budapesti vb-ezüstérmesnek

Doppingvétség miatt kétéves eltiltást kapott, így nem indulhat a párizsi olimpián Mohamed Katir, a férfi 5000 méteres síkfutás világbajnoki ezüstérmese.

Az atlétika tisztaságáért felelős testület (AIU) pénteki állásfoglalása szerint a 25 éves spanyol versenyző háromszor megsértette a holléti nyilvántartásra vonatkozó szabályzatot, emiatt kell bűnhődnie.

Katir múlt szerdán közölte, fellebbez a döntés ellen, ami azonban csak most lett hivatalos. A közép- és hosszútávfutó tavaly február 28-án, április 3-án és október 10-én követte el a mulasztásokat.

A marokkói születésű atléta a 2022-es, eugene-i szabadtéri világbajnokságon 1500 méteren lett bronzérmes, míg tavaly Budapesten 5000 méteren másodikként ért célba, akárcsak két éve a müncheni kontinensviadalon. Fedett pályán 3000 méteren világcsúcstartó, míg szabadtéren 5000 méteren övé az Európa-csúcs.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×