eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a csapat madridi sajtótájékoztatóján 2023. november 7-én, az SC Braga ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében játszott mérkőzés előtti napon.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/J. J. Guillen

Szomorúan nézte a magyar tehetség a madridi csodát

Az éllovas Real Madrid fölényes, 4-0-s győzelmet aratott a második helyezett Girona felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának rangadóján.

A szombat esti mérkőzés elején Vinicius Junior szerzett vezetést egy nagyszerű lövéssel, majd ő hozta helyzetbe gyönyörű passzal - a félpálya közeléből, bal oldalról jobb külsővel - Jude Bellinghamet a 35. percben. A második játékrész elején megint az angol támadó volt eredményes közelről, később pedig még Rodrygo is betalált a vendégek kapujába egy szóló végén.

A Real Madrid szeptember 30-án 3-0-s győzelmet aratott idegenben, ezzel akkor elvette a hat győzelemmel és egy döntetlennel kezdő katalán együttes veretlenségét. Mostani sikerével öt pontra nőtt az előnye a tabella élén.

Yaakobishvili Antal, a Girona magyar utánpótlás válogatott védője

a kispadról nézte végig a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×