eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A kisvárdai Yanis Karabelyov (b) és a felcsúti Gruber Zsombor a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2023. április 1-jén. Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia 2-2.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Vett még egy magyar csatárt a Ferencváros

Nem igazán titkolták már a napokban, hogy Felcsútról Budapestre költözhet a 19 éves reménység. Most az derült még ki, hogy zalai kitérővel.

A Ferencváros labdarúgócsapata megszerezte Gruber Zsombort a rivális Puskás Akadémiától, a 19 éves támadó azonban a szezon végéig Zalaegerszegen játszik kölcsönben - olvasható az M4sport.hu-n.

„Nagyon örülünk, hogy sikerült megszereznünk Gruber Zsombort. Úgy gondoljuk, ő a magyar labdarúgás egyik legtehetségesebb támadójátékosa. Szeretnénk őt tovább építeni, ezzel a Ferencváros és a magyar futball számára is nagy értéket teremteni. A rövid távú szakmai cél, hogy az ideigazolása után a ZTE együttesének adjuk kölcsön, ezzel minél több játékpercet tudjon szerezni a szezon még hátralevő részében. Nyártól nagyon számítunk rá" - fogalmazott Hajnal Tamás sportigazgató.

A 19 esztendős Gruber Zsombor 2017-ben került a Győrtől a felcsúti utánpótlásba, hamar végigjárta a Puskás Akadémia korosztályos együtteseit, 2021 augusztusa és 2022 júniusa között pedig a svájci Baselben pallérozódott. 2022 novemberében egy Zalaegerszeg elleni bajnokin a PAFC felnőttcsapatában is debütálhatott, az áttörést pedig a jelenlegi is zajló, 2023/2024-es kiírás hozta el, amely során Gruber eddig 21 tétmérkőzésen jutott szóhoz, s 976 játékperc alatt hatszor is betalált, emellett kiosztott két gólpasszt – a magyar utánpótlás-válogatott támadó az NB I-ben a Mezőkövesd, az MTK Budapest és a Debrecen ellen is eredményes volt.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×