eur:
394.75
usd:
368.61
bux:
71771.73
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Xabi Alonso vezetőedző (b) és Lukas Hradecky, a Bayer Leverkusen játékosa a labdarúgócsapat sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2023. március 15-én. A német Bayer Leverkusen másnap a magyar bajnok Ferencváros ellen lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Már hét ponttal vezet a Leverkusen a labdarúgó Bundesligában

A Bayer Leverkusen szombat este, ha nehezen is, dce megszerezte a három pontot a Willi Orbánt még mindig nélkülöző RB Leipzig ellen. A Bayern vasárnap kora este nem tudott közelebb lépni az éllovashoz, miután 1-0-ra kikapott a Werder Brementől. Ráadásul hazai pályán.

A Bayern a legerősebb csapatával játszhatott a Werder ellen, ráadásul olyan ászok álltak be a második félidőben, mint Goretzka, Müller és Choupo-Moting. Ám ezúttal senkinek sem ment, még Harry Kane sem tudott gólt lőni.

A Werder ellenben az 59. percben Weiser nagy lövésével vezetést szerzett, majd meg is tartotta az előnyét. A brémai csapat 32 tétmeccs után nyert ismét a Bayern ellen.

A forduló után a minden sorozatot fiigyelembe véve az idényben immár 27 pontmérkőzésen veretlen Bayer Leverkusen előnye hét pontra nőtt a Bayern München előtt, igaz, a bajoroknak van még egy elmaradt mérkőzése az Union Berlin ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×