eur:
394.55
usd:
365.9
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
sport background - green field in soccer stadium. ready for game in the midfield, 3D Illustration - Not a real stadium - a composition of several graphic elements.
Nyitókép: FotografieLink/Getty Images

Futball ültethet a tévé elé kedden - sport a tévében

Olasz, angol, spanyol, skót bajnokságok mérkőzéseit adják élőben a sportcsatornák, továbbá látható lesz a darts-vb elődöntője is.

Sport 1

20.30: Darts, PDC-világbajnokság, elődöntő

Sport 2

13.45: Lósport, Kincsem+ Tuti

20.45: Labdarúgás, Olasz Kupa, AC Milan-Cagliari

Spíler 1

20.20: Labdarúgás, Premier League, West Ham United-Brighton

Spíler 2

16.55: Labdarúgás, La Liga, Getafe-Rayo Vallecano

19.10: Labdarúgás, La Liga, Real Sociedad-Alavés

21.25: Labdarúgás, La Liga, Valencia-Villarreal

Match 4

18.00: Labdarúgás, skót bajnokság, St. Mirren-Celtic

Eurosport 1

13.00: Síugrás, Négysáncverseny, Innsbruck, selejtező

Címlapról ajánljuk
Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Az utóbbi évek nagy sikereinek hatására megnőttek a szurkolói elvárások a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, Svájc ellen azonban szembejött a fájdalmas valóság – mondta az InfoRádióban a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kemény Dénes szerint a helyén kell kezelni a magyar csapat Eb-szereplését, Marco Rossit pedig képesnek tartja arra, hogy újra nagy eredményeket érjen el.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan a tűzszüneti felvetésnek

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. AOroszország és Kína közös hadgyakorlatot tartott a határon átnyúló terrorizmus visszaszorításáért hétfőn. A két hatalom először tartott ilyen akciót Moszkva 2022-es ukrajnai inváziója óta – írja a South China Morning Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×