eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) és csapattársa, Virgil van Dijk a Tottenham Hotspur elleni mérkőzés végén az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 30-i játéknapján Londonban. A Tottenham 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Cristiano Ronaldóéhoz hasonlították Szoboszlai Dominik lövését

A Liverpool harmadik legjobb játékosának minősítette osztályzatai alapján a BBC Szoboszlai Dominikot a West Ham United elleni Ligakupa- (másképpen Carabao Cup-) negyeddöntő után. A magyar válogatott csapatkapitánya a negyedik gólját szerezte a Vörösök mezében.

A Manchester United elleni gyengébb teljesítménye után a brit médiában sok kritikát adó középpályás a mérkőzés első gólját lőtte a West Ham United ellen az Anfield Roadon. Ezúttal 61 percet játszott, de nem a teljesítménye miatt cserélte le Jürgen Klopp, hanem mert játéklehetőséget kívánt adni másoknak is, és már gondolt a szombati, Arsenal elleni rangadóra.

Szoboszlainál csak két játékos, Harvey Elliott és Curtis Jones kapott magasabb osztályzatot az 5-1-re megnyert találkozó után. Ez volt a negyedik gólja a Liverpoolban, ezekből hármat a tizenhatoson kívülről szerzett.

A mostani bomba után a Sky Sports „Cristiano Ronaldo-szerűnek” minősítette a lövést.

A közösségi médiában erőre kaptak a Liverpool- és Szoboszlai-rajongó szurkolók, akadt, aki megjegyezte: akik hangosan bírálták a középpályást a MU elleni mérkőzés után, most ugyanazzal a hangerővel ünnepeljék.

A Liverpool nagyon nehéz program elé néz a következő szűk három hétben. Szombaton az Arsenal – az egyetlen csapat, amely megelőzi a Poolt a Premier League tabelláján – lesz az ellenfél, az Anfield Roadon. Utána következi a Burnley, idegenben, a Boxing Day-n, december 26-án, a hagyományos fordulóban.

Január elseje a következő dátum, a Newcastle United elleni bajnoki meccs, újra az Anfielden. Hat nappal később megint az Arsenal lesz az ellenfél, de az Emiratesben, Londonban. A kiírás szerint két nappal később következne a Fulham elleni Ligakupa-elődöntő első mérkőzése.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×