eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Ferencváros játékosai és szurkolói ünnepelnek, miután a csapat 1-1-es döntetlent játszott a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én. A Ferencváros második helyen jutott tovább a csoportból.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ez a Fradi, már az a Fradi volt

A címvédő Ferencváros a második félidőben három gólt szerezve tartotta otthon a három pontot a kupagyőztes Zalaegerszeggel szemben a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Sikerével a Konferencia-ligában a csoportból továbbjutott FTC egy pontra felzárkózott a listavezető Paks mögé a tabellán.

Ferencvárosi TC-Zalaegerszegi TE FC 3-0 (0-0). Gólszerzők: Lisztes (50.), Aaneba (76.), Ben Romdhane (86.).

Ferencvárosi TC: Dibusz - Civic, Cissé, Aaneba, Pászka - Besic (Baráth, 68.), Abu Fani (Gojak, 80.) - Zachariassen (Nguen, 90.), Marquinhos (Kehinde, 90.), Pesic (Ben Romdhane, 80.) - Lisztes.

Zalaegerszegi TE FC: Dombó - Lesjak, Evangelou, Várkonyi, Medgyes - Sankovic - Mim (Ubochioma, 55.), Bedi, Szendrei (Szalay Sz., 55.), Sajbán - Németh D. (Croizet, 32.)

Hatalmas fölényben futballozott az FTC az első félidőben, számos nagy gólhelyzetet is kidolgozott, de vagy Dombó védett hatalmasat - mint például Lisztes ziccerénél a találkozó elején -, vagy a hazai támadók hibáztak.

Nem sokkal a fordulást követően megtört a jég, Lisztes értékesített egy kipattanót. A folytatásban is a zöld-fehérek rohamoztak, és a 76. percben Aanebe közeli találatával eldöntötték a három pont sorsát. A végeredményt a hajrában a csereként pályára lépő Ben Romdhane állította be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×