eur:
391.41
usd:
358.85
bux:
72246.89
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland
Planéta Szimonetta (b) és a kongói Rita Luana Saraiva a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában játszott Magyarország - Kongó mérkőzésen 2021. december 10-én.
Nyitókép: Planéta Szimonetta (b) és a kongói Rita Luana Saraiva a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon játszott Magyarország - Kongó mérkőzésen. MTI/Illyés Tibor

Sztárjátékos távozik Debrecenből

A kézilabdázó Planéta Szimonetta az idény végén, 2024 nyarán hagyja el Debrecent.

Három év után elhagyja a DVSC-Schaeffert a korábban a válogatottban is szereplő Planéta Szimonetta. A kézilabdázó eddig összesen 79 tétmérkőzésen lépett pályára Loki-mezben és 253 gólt szerzett – írja a haon.hu.

Idén nyáron lejáró szerződését egy újabb, 1+1 éves időtartamra szóló kontraktussal hosszabbította meg a klub 2023 januárjában. A játékos azonban a közelmúltban úgy döntött, hogy – opciós jogával élve – az első év letelte után, azaz 2024 nyarán távozik Debrecenből.

"Nagyon szeretem a csapatot, egy igazi családias közeg, de mindenkinek az életében eljön az a pillanat, amikor azt érzi, hogy váltásra, valami újra van szüksége. Nekem ez most jött el" – mondta a jobbátlövő.

Külföldön szeretne játszani.

Ahogy fogalmaz, "nem vagyok már fiatal, úgy érzem, közeledik a kézilabdás pályafutásom vége, így ha nem most, akkor mikor tudnám megvalósítani ezt a vágyamat".

Címlapról ajánljuk

Megszólalt Donald Trump: "nekem most halottnak kéne lennem"

Szürreális élménynek nevezte Donald Trump, a Republikánus Párt várható elnökjelöltje egy vasárnapi lapinterjúban, hogy életben maradt az ellene megkísérelt merénylet után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×