eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Forrás: twitter / Kerkez Milos

Kerkez Milos csapata leiskolázta a Manchester Unitedet

A Bournemouth nagy meglepetést okozva 3-0-ra nyert a Manchester United otthonában szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.

A vendégek - akiknél Kerkez Milos kezdőként végig a pályán volt - meglepték ellenfelüket, már az ötödik percben vezetéshez jutottak: Lewis Cook csapott le a labdára a jobb oldalon, középre passzolt, Dominic Solanke pedig szép mozdulattal juttatta a kapuba. A csatár később, egy gyors ellentámadásnál a kapufát találta el.

Hiába próbált nyomást gyakorolni a vendégekre az MU, nem tudott komoly helyzetet kialakítani, a Bounemouth pedig a második félidő közepén még két gólt szerzett Philip Billing és Marcos Senesi fejesével, sőt a ráadásban is betalált, de azt kezezés miatt érvénytelenítette a játékvezető.

Premier League, 16. forduló:

Manchester United-Bournemouth 0-3 (0-1)

Brighton-Burnley 1-1 (0-1)

Sheffield United-Brentford 1-0 (1-0)

Wolverhampton Wanderers-Nottingham Forest 1-1 (1-1)

korábban:

Crystal Palace-Liverpool 1-2 (0-0)

később:

Aston Villa-Arsenal 18.30

vasárnap:

Everton-Chelsea 15.00

Fulham-West Ham United 15.00

Luton Town-Manchester City 15.00

Tottenham Hotspur-Newcastle United 17.30

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×