eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Joel Matip, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League 15. fordulójában játszott Sheffield United-Liverpool FC mérkőzésen Sheffieldben 2023. december 6-án. A liverpooli együttes 2-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Szoboszlai szomorú: súlyos sérülés a Liverpoolban

Nagy áldozattal járt a Fulham elleni vasárnapi győzelem.

Súlyosan megsérült, és ebben a szezonban várhatóan már nem játszhat Joël Matip, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool védője.

Jürgen Klopp vezetőedző a Sheffield United otthonában szerda este 2–0-ra megnyert bajnoki után azt mondta, a német–kameruni védő elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. A 32 éves játékos a Fulham elleni hétvégi mérkőzés második félidejében sérült meg, a későbbi vizsgálatok állapították meg, hogy ennyire súlyos a helyzet.

A szerdai meccsen – amelyen Szoboszlai szerezte a Liverpool második gólját – a világbajnok argentin Alexis Mac Allister is rúgást kapott, le kellett cserélni, s egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×