eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú Katinka luxusedzőtáborba készül

A Magyar Úszó Szövetség még nem döntött, hogy teljesíti-e a visszatérésre készülő háromszoros olimpiai bajnoknő kéréseit.

Hosszú Katinka bejelentette, hogy indulni akar a jövő évi párizsi olimpián, ezért edzésbe állt, ám hogy megfelelően fel tudjon készülni, januárban ő is egy meleg égövi helyszínen, Dubajban szeretné róni a hosszakat, akárcsak a válogatott többi tagja. Erről írásos beadványt intézett a Magyar Úszó Szövetséghez, amelyben a Blikk információi szerint a 34 éves úszó azt kérte, a válogatottól külön, a családja jelenlétében utazhasson a Közel-Keletre, s ott a férjével, egyben edzőjével, Layber-Gelencsér Mátéval, a kislányával és egy bébiszitterrel egy ötcsillagos szállodában tölthesse az idejét a felkészülés során.

Az úszószövetség a lap érdeklődésére azt közölte, még nem született döntés az ügyben, de a luxuskéréseit biztosan nem teljesíti, de arra talán van esélye, hogy a válogatottal elmehessen edzőtáborozni Dubajba.

Az úszónőnek nem elég megúsznia az olimpiai szintidőt, az adott számban a két legjobb magyar egyikének is kell lennie. A szakemberek szerint óriási formajavulásra lenne szüksége, hogy ez összejöjjön. Sós Csaba szövetségi kapitány azt mondta, Hosszú Katinkának a szülés előtti utolsó versenye már egy masszívan lefelé ívelő pályafutást mutatott, ezért szinte esélytelennek tartja, hogy ismét éremmel térjen haza az olimpiáról.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A háborút lezáró tervvel áll elő Zelenszkij, Oroszország rátette a kezét Németország csúcsfegyverére - Vasárnapi híreink az orosz-ukrán háborúról

A háborút lezáró tervvel áll elő Zelenszkij, Oroszország rátette a kezét Németország csúcsfegyverére - Vasárnapi híreink az orosz-ukrán háborúról

Hét kilométerre megközelítették az orosz katonák a donbaszi front logisztikai központját, Pokrovszkot. Moszkva megkezdte a megkaparintott Leopard 2A6-os harckocsik tanulmányozását. Az orosz Uralvagonzavod hadiipari üzemébe szállított, jó állapotú Leopard 2A6-os harckocsi nem a német Leopard-széria exportra szánt változata, hanem eredetileg a német hadsereg megrendelésére gyártották, így valószínűleg sok érzékeny technológiai vívmányt tartalmaz. Komoly korrupciós botrány robbant ki, amikor kiderült: az ukrán Védelmi Beszerzési Ügynökség túlárazottan szerzett be egyes nyugati fegyvereket. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az egy hét múlva esedékes, úgynevezett Ramstein formátumú csúcstalálkozón kívánja bemutatni "győzelmi tervét" országa szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×