eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Cristiano Ronaldo portugál cserejátékos csapatának egyik gólja után a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott Portugália-Svájc mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Rolex Dela Pena

A vagyonát veszélyeztető pert indítottak Cristiano Ronaldo ellen

Nem jött be a nagy kriptovaluta-üzlet.

Csoportos keresetet indítottak a portugál futballista ellen az Egyesült Államokban, amiért népszerűsítette a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjét, a Binance-et – írja az Index a BBC híre alapján.

A felperesek azt állítják, hogy a többszörös aranylabdás játékos miatt veszteséges befektetéseket hajtottak végre. A kártérítési igény meghaladja az egymilliárd dollárt.

2022 novemberében jelent meg a CR7 elnevezésű NFT-kollekció, amelyet a Binance és Ronaldo közösen adott ki. A kollekció legolcsóbb NFT-je 77 dollárba került 2022 novemberében, amikor forgalomba került. Egy évvel később már csak 1 dollár volt az ára.

A partnerséget bejelentő videóban Ronaldo azt mondta a leendő befektetőknek, hogy közösen megváltoztathatják az NFT játékot, és a következő szintre emelik a labdarúgást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×