eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Max Schrader, a német BILD riportere egy Harry Kane mezzel. Forrás: X / Spurs Forever
Nyitókép: Forrás: X / Spurs Forever

Ezt a focimezt viszik, mint a cukrot

Eladási rekordot döntött a Bayern München labdarúgóklubnál a nyáron érkezett Harry Kane meze.

A Kicker magazin szerint a német bajnok - amelynek Lőw Zsolt a másodedzője - már több mint százezer 9-es trikót adott el az angol sztár nevével, ami példátlan a bajorok történelmében. A harmincéves csatár lett máris az első, aki egy szezonon belül ennyi mez eladásáról "gondoskodott".

"Még sosem látogattak el annyian a közösségi oldalainkra, mint Harry érkezésének napján" - jelentette ki Jan-Christian Dreesen ügyvezető, hozzátéve, csak a szerződéskötés hétvégéjén mintegy húszezer Kane-trikó talált gazdára.

Az angol válogatott csapatkapitánya 11 bajnoki mérkőzésen szerzett 17 góljával megjavította a Bundesliga-rekordot: arra sem volt még példa, hogy valaki 11 forduló után ennyi találattal vezesse a góllövőlistát. Kane már most többször volt eredményes, mint az előző idény társgólkirályai, Niclas Füllkrug és Christopher Nkunku, akik 16 góllal fejezték be a szezont.

Címképünkön Max Schrader a német BILD magazin riportere egy Harry Kane mezzel

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×