eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton pontszerzést ünnepel az amerikai Taylor Fritz elleni mérkőzésen a kaliforniai Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének nyolcaddöntőjében 2023. március 14-én.
Nyitókép: MTI/AP/Mark J. Terrill

Két győzelem már megvan Bulgáriában

Marozsán Fábián után Fucsovics Márton is bejutott az 563 ezer euró (220 millió forint) összdíjazású szófiai keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjébe.

A világranglistán 47. helyezett nyíregyházi játékos kedden késő este a nyitókörben a - selejtezőből érkezett - francia Terence Atmane-nal (134.) csapott össze. Kiegyenlített első szettet vívtak, amelyben 3:2-nél ugyan brékelőnybe került a magyar, de riválisa gyorsan visszavette adogatását, és végül rövidítésben dőlt el a játszma. Ebben Fucsovics koncentráltabban teniszezett riválisánál és előnybe került.

A másodikban 3:2-ig mindkét játékos magabiztosan nyerte adogatásait, ekkor azonban Fucsovics brékelni tudott és innen már nem engedte ki kezéből a győzelmet, amelyet másfél órás csata végén szerzett meg.

A verseny nyolcadik kiemeltje a nyolcaddöntőben az osztrák Jurij Rodionovval mérkőzik meg.

Korábban Marozsán Fábián Piros Zsombort legyőzve jutott tovább az első fordulóból.

Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

  • Fucsovics Márton (8.)-Terence Atmane (francia) 7:6 (7-4), 6:3
  • Marozsán Fábián-Piros Zsombor 6:3, 6:1
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×