eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Paks játékosai örülnek a győzelemnek a labdarúgó MOL Magyar Kupa 4. fordulójában, a 16 közé jutásért játszott Budapest Honvéd - Paksi FC mérkőzés végén a Bozsik Arénában 2023. november 2-án. Budapest Honvéd (NB II) - Paksi FC 11-esekkel 4-5.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Itt vannak a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosításai

A Ferencváros a Debreceni VSC vendége lesz a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Utolsóként a Paks biztosította a helyét a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. Az élvonalban második helyen álló tolnai együttes csütörtökön a másodosztályú Budapest Honvéd otthonában lépett pályára, s bár az 1-1-es első félidő után úgy tűnt, Hahn János 88. percben szerzett gólja eldönti a találkozót, a hazaiak Bobál Gergely utolsó pillanatban eleresztett távoli lövésével hosszabbításra mentették a párharcot.

Budapest Honvéd (NB II)-Paksi FC 2-2 (1-1, 2-2, 2-2) - 11-esekkel 4-5)

A csütörtöki sorsoláson, az M4 Sport stúdiójában Gellei Imre korábbi magyar szövetségi kapitány húzta ki a csapatokat. A Ferencváros a Debreceni VSC vendége lesz, és további két élvonalbeli párosítás jött össze: a címvédő Zalaegerszeg a Diósgyőrhöz utazik, míg a Paks az Újpest vendége lesz.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, és a szabályok értelmében minden párharcban az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó, vagy az, amelyik eddig kevesebb összecsapást játszott otthon.

A nyolcaddöntők hivatalos játéknapja 2024. február 28.

A nyolcaddöntő párosítása:

  • Mezőörs KSE (megyei I.)-Vasas FC (NB II)
  • Tiszakécskei LC (NB II)-Kisvárda Master Good
  • HR-Rent Kozármisleny (NB II) - MTK Budapest
  • Szentlőrinc SE (NB III)-Nyíregyháza Spartacus FC (NB II)
  • Debreceni VSC-Ferencvárosi TC
  • Újpest FC-Paksi FC
  • VLS Veszprém (NB III)-Kecskeméti TE
  • Diósgyőri VTK-Zalaegerszegi TE
Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×