eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Keszthelyi Rita (j) és az argentin Ashley Hatcher a vizes világbajnokság női vízilabda tornáján, a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország – Argentína mérkőzésen a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2022. június 26-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Keszthelyi Rita hat gólt dobott az FTC-nek

Második mérkőzését is elveszítette a Ferencváros a női vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében: a magyar együttes szombaton 13-5-re kapott ki a Keszthelyi Ritával felálló, az előző idényben ezüstérmes spanyol Mataro vendégeként.

A találkozó legjobbja a magyar válogatott olimpiai bronzérmes kapitánya volt hat góllal.

Az FTC-nek ezzel minimális esélye maradt a továbbjutásra, ugyanis a csoportból csak az első helyezett léphet tovább. A Mataro az első fordulóban az Egert ütötte ki idegenben.

A Magyar Kupa-győztes zöld-fehérek a sorozat harmadik fordulójában, november 4-én a hazai rivális Egert látják vendégül.

Eredmény, csoportkör, 2. forduló, C csoport:

Mataro (spanyol) - FTC-Telekom Waterpolo 13-5 (4-2, 3-0, 4-1, 2-2)

A magyar csapat gólszerzői: Gurisatti, Bonca, Leimeter, Dömsödi, Nagy L. 1-1

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×