eur:
392.89
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Dejan Stankovic, a magyar csapat szerb vezetőedzője a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Cukaricki mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. szeptember 21-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ezt még senki sem tudta megtenni a Fradinál

Kiválóan kezdett a Ferencváros labdarúgócsapatának kispadján Dejan Stankovic, a klub összesítése alapján külföldi tréner még soha nem rajtolt ilyen jól a zöld-fehérekkel.

A szeptember 4-én kinevezett, játékosként 103-szoros válogatott szerb szakember eddig hét mérkőzésen irányította az együttest, a mérlege öt győzelem és két döntetlen, 23-6-os gólkülönbséggel. Az eddigi meccsein 2,43 pontot szerzett átlagosan, amivel toronymagasan áll a lista élén. A második a rangsorban az osztrák Peter Stöger, aki az első hét fellépésén öt győzelem mellett két vereséget szenvedett, akárcsak a horvát Marijan Vlak, aki 1999-ben rajtolt hasonlóképpen.

Stankovic érkezésével a korábban ideiglenesen kinevezett Máté Csaba irányításával tapasztalt gólgazdag játéka is megmaradt a csapatnak, utóbbi ugyanis a vizsgált első hét meccsén 24-7-es gólkülönbséggel rendelkezett.

Stankovic a Nagyecsed elleni 8-0-s Magyar Kupa-sikerrel debütált, a bajnokságban, amelyben címvédő az FTC, négy meccsen három győzelem és egy döntetlen a mérlege, és a gárda a tabella élén áll, míg a Konferencia-ligában a szerb Cukaricki ellen 3-1-re nyert, az olasz Fiorentina otthonában pedig 2-2-es döntetlent ért el a Ferencváros, ezzel vezeti a négyesét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×