eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az argentin Lionel Messi a katari labdarúgó-világbajnokság Horvátország-Argentína elődöntő mérkőzése előtt a Loszaíl Stadionban 2022. december 13-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Messi válogatott játékosként sem adja alább - videó

Ecuador ellen az ő szabadrúgásgóljával győzött Argentína vb-selejtezőn.

A világbajnoki címvédő Argentína Lionel Messi góljával győzelemmel kezdte meg a 2026-os torna dél-amerikai selejtezősorozatát.

A hétszeres aranylabdás támadó a 78. percben szabadrúgásból vette be a vendég Ecuador kapuját, ezzel a mérkőzés egyetlen találatát szerezte.

A dél-amerikai kontinens tíz országából hat jut ki egyenes ágon a tornára, a hetedik pedig interkontinentális pótselejtezőt vívhat. A 48 válogatottat felvonultató világbajnokság társházigazdái az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó lesznek három év múlva.

Eredmények, vb-selejtezők, Dél-Amerika, 1. forduló:

Argentína-Ecuador 1-0 (0-0)

Kolumbia-Venezuela 1-0 (0-0)

Paraguay-Peru 0-0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×