eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Gazdag Dániel, a Philadelphia Union játékosa, miután gól szerzett a Toronto FC ellen az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) játszott 2022. október 9-i mérkőzésen a pennsylvaniai Chesterben.
Nyitókép: MTI/AP/Matt Slocum

Ez a Gazdag-gól nagyon fájhat Marco Rossinak

A 20-szoros magyar válogatott labdarúgó újabb találatával a Philadelphia Union történetének második legeredményesebb játékosa lett, de sérülése miatt le kellett őt cserélni a New York Red Bulls elleni találkozón.

A Budapest Honvéd korábbi támadó középpályása ezúttal is kezdőként lépett pályára a Philadelphia Union csapatában és a 76. percben ő szerezte klubja utolsó gólját a New York Red Bulls elleni 4-1-re megnyert hazai mérkőzésen. A pennsylvaniai együttes 0-1-ről fordította meg a mérkőzést és Sean Nealis kiállítása miatt a 44. perctől emberelőnyben játszott.

A 20-szoros magyar válogatott futballista újabb találata ellenére nem lehet felhőtlenül boldog, ugyanis a Sportal tudósítása szerint miután a kapuba gurította a labdát, futott volna tovább ünnepelni, de

néhány lépést követően a jobb térdéhez kapott és a földre rogyott.

Gazdag Dániel nem tudta folytatni a játékot, két perccel később lecserélték, Jeremy Rafanello állt be a helyére.

A 27 éves magyar játékos a 37. gólját szerezte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), ezzel a Philadelphia honlapja szerint

a klub történetének második legeredményesebb játékosa lett.

Az örökranglista élén a francia Sébastien Le Toux áll 50 találattal.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya múlt héten Gazdag Dánielnek is küldött meghívót a nemzeti csapatba, így a szurkolók mellett az olasz szakember is aggódhat, hogy mostani sérülése miatt pályára léphet-e a csütörtöki, Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezőn, valamint a csehek elleni vasárnapi felkészülési meccsen. Egyelőre sem a Philadelphia Union, sem a Magyar Labdarúgó-szövetség nem közölt hírt arról, mennyire súlyos Gazdag Dániel sérülése.

Lionel Messi most „csak” gólpasszokat adott

Lionel Messi csapata, az Inter Miami idegenben 3-1-re győzött a Los Angeles FC ellen az MLS legutóbbi játéknapján. A világbajnok argentin támadó a második félidőben Jordi Albának és Leonardo Campanának is gólpasszt adott. A kaliforniai klub első gólját Facundo Farías szerezte a 14. percben.

Az Inter Miami legutóbbi három bajnoki meccsén 7 pontot szerzett, jelenleg az utolsó előtti helyen áll a Keleti főcsoportban, de már csak 8 pont a hátránya a rájátszást érő 9. helyen álló és két meccsel többet játszó DC United együttesével szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×