eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Jenkifoci/Facebook

Az év kommentje került a Gazdag-Messi közös kép alá - nem akárki írta

Gazdag Dániel örök emlékként őrzi majd a fotót, és nem is csak egy okból.

Mint az Infostart is megírta, a Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Union labdarúgócsapata hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedett a Lionel Messit foglalkoztató Inter Miamitól a Ligák Kupája elnevezésű amerikai sorozat elődöntőjében, a sérüléséből nemrég felépült magyar válogatott futballista kezdőként 87 percet játszott, majd a lefújás után közös kép készült vele és Messivel, amint a magyar gratulál az argentin szupersztárnak.

Ez már önmagában is örök emlék a labdarúgónak, hát még az a komment, amelyet a Jenkifoci Facebook-oldalán a kép alá eleresztett Gazdag Dániel párja, Gaál Gréta:

"Így még rám sem nézett soha" - majd négy nevető emotikonnal jelezte, hogy természetesen viccel.

Mutatjuk a Jenkifoci által az év kommentjének nevezett közösségi médiás pillanatot:

Gazdag Dániel korábban nyilvánosan beszélt róla, számára mekkora példakép Lionel Messi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×