eur:
399.35
usd:
364.16
bux:
74284.77
2024. október 9. szerda Dénes
Darwin Nunez, a Liverpool játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Liverpool - Real Madrid első mérkőzésén a liverpooli Anfield Stadionban 2023. február 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Szoboszlai csapata emberhátrányban fordított

A Liverpool - Szoboszlai Dominikkel a kezdőcsapatban - több mint egy órát emberhátrányban játszva fordított és nyert 2-1-re a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A Mersey-parti együttes korán hátrányba került, majd szűk félóra után tíz főre fogyatkozott a csapatkapitány Virgil van Dijk kiállítása miatt. A 81. percben a négy perccel korábban becserélt Darwin Nunez egyenlített, majd a ráadás perceiben a győztes találatot is megszerezte emberhátrányban. A magyar válogatott Szoboszlai végigjátszotta az összecsapást.

A Vörösök sikerükkel megőrizték veretlenségüket.

Premier League, 3. forduló:

Newcastle United-Liverpool 1-2 (1-0)

Burnley-Aston Villa 1-3 (0-2)

Sheffield United-Manchester City 1-2 (0-0)

Arsenal-Fulham 2-2 (0-1)

Brentford-Crystal Palace 1-1 (1-0)

Everton-Wolverhampton Wanderers 0-1 (0-0)

Manchester United-Nottingham Forest 3-2 (1-2)

Brighton-West Ham United 1-3 (0-1)

Bournemouth-Tottenham Hotspur 0-2 (0-1)

Chelsea-Luton Town 3-0 (1-0)

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Éles hangon válaszolt a magyar kormányfő az EU-elnökségi programbeszédére reagálók felszólalásaira. Kritizálta az Európai Bizottság elnökét és a néppárti frakció vezetőjét is. Kitért arra is, hogy Nyugat-Európában hány orosz dolgozik országonként, és hogy miként kereskednek "fedett módon" az oroszokkal EU-tagállamok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

Emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, míg Ázsiában vegyes mozgásokat láttunk ma reggel. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt csak minimálisak az elmozdulások. A gazdasági adatokat tekintve, ma a német külkereskedelmi mérleggel és Japán gépipari rendelésállományával indult a nap, majd délután az Egyesült Államokban a jelzáloghitel-igénylések számának változásáról vallanak, míg a Fed jegyzőkönyve betekintést nyújt a központi bank monetáris politikájának jövőbeni alakulásába.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 9. 08:49
×
×
×
×