eur:
393.51
usd:
365.71
bux:
71825.73
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Jude Bellingham vezérletével nyert a Real Madrid

Jude Bellingham két bajnoki mérkőzésen túl a Real Madridban, összesen három gólt szerzett, adott egy gólpasszt, s mind a két meccs után megválasztották a legjobbnak. Szombat este a madrid az Almeria otthonában nyert 3-1-re.

Arribas góljával az Almeria vezetést szerzett a 3. percben, de aztán a Madrid uralta a mérkőzést. Bellingham a 19. percben kiegyenlített, majd a második félidőben Vinícius Júnior (Bellingham átadásából), majd ismét az angol válogatott játékos szerzett gólt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×