eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Harry Kane góllal, a Bayern kiütéses győzelemmel rajtolt

A Bayern München – amelynek edzői stábjában természetesen továbbra is dolgozik Löw Zsolt – Brémában, a Werder elleni mérkőzéssel nyitotta a Bundesliga 1 2023–2024-es idényét. Fölényes győzelemmel.

Leroy Sané már a 4. percben megszerezte a vezetést, éppen az angol csatár előkészítése után. A győzelmet bebiztosító második gól a 74. percben esett, Kane Alphonso Davies labdáját küldte a kapuba. A 90. perc letelte után még két gólt szereztek a bajorok a rövid hosszabbításban, Sane és az éppen Kane helyére beálló Mathys Tel révén.

A 4-0-s győzelemmel a Bayern magabiztos rajtot vett. Az új szerzemények közül a dél-koreai Kim, valamint Laimer is játszott, ellenben az állítólag az Internazionale és a Manchester United között vacilláló Benjamin Pavard csak a padon ült. A csereként beálló Thomas Müller immáűr 16 Bundesliga-idényben játszott a Bayernben, ezzel klubrekorder lett.

A Bayern hamarosan bejelenti a fiatal izraeli kapus, Daniel Perec szerződtetését.

A Werder ultrái látványos pirotechnikával rukkoltak ki.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×