eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: YouTube/This Is Anfield

Jürgen Klopp színt vallott Szoboszlai Dominikról

A két új szerzemény, Szoboszlai és az argentin Mac Allister teljesen más játékosok a mester szerint.

Az Index arról tudósít, hogy Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője volt a We Are Liverpool podcast vendége.

Klopp megerősítette a riporteri megállapítást, mely szerint mind a magyar, mind az argentin világbajnok Mac Allister beilleszkedése jól halad, ugyanakkor hozzátette azt is, teljesen más futballisták ők ketten, de ez nincs ellenére.

"Dominik fizikuma lenyűgöző. Láttuk őt felvételeken, játszottunk ellene a Bajnokok Ligájában, az elmúlt két évben nagyot sokat fejlődött. Egy igazi atléta, gyors, technikailag rendkívül képzett, jól lát a pályán, összeköttetést teremt a sorok között. Alexis jelenléte megnyugtató a csapattársak számára, jól olvassa a játékot, mindenki tőle szeretne passzt kapni. Boldogok vagyunk mindkét sráccal, a társak nagyon segítőkészek" - ecsetelte.

A podcastban továbbá mesélt arról is, hogy lesznek még történések az átigazolási időszakban, "és akkor jó csapatunk lesz".

A játékfelfogáson nem tervez változtatni, cél a labda birtoklása és a "fenti" letámadás, "a legkellemetlenebb ellenfél" szeretne lenni egész Európában.

Ismert, a klub idén nem játszik a BL-ben, mivel csak ötödik lett az angol bajnokságban, az Európa-ligában próbál szerencsét. Feltüzelve várja az edző is a szezont, amely a Chelsea ellen indul augusztus 13-án.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×