eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Erling Haaland, a Manchester City (j) és Dayot Upamecano, a Bayern München játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a manchesteri Etihad Stadionban 2023. április 11-én.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

A német focilegenda miatt is bajban lehet Lőw Zsolt állása

Lothar Matthäus szerint a bajnoki cím esetleges megszerzésétől függetlenül azonnali változásokra van szükség a Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Bayern München labdarúgócsapatánál.

"Ez így nem mehet tovább a Bayernnél! Kemény elemzésekre van szükség, majd a következtetések kíméletlen feldolgozására a pályán és azon kívül. Tekintet nélkül nevekre és pozíciókra" - nyilatkozott a volt magyar szövetségi kapitány a Bildnek.

A világbajnok Matthäus volt csapata szombaton 3-1-re kikapott otthon a Willi Orbánnal és Szoboszlai Dominikkal felálló RB Leipzigtől - a harmadik találatot a magyar válogatott csapatkapitánya szerezte -, így a Borussia Dortmund állt az élre az utolsó forduló előtt a Bundesligában.

Matthäus szerint a csapat és a sportvezetés is túl sok hibát követett el nemcsak ebben a szezonban, hanem már az előzőben is.

"Neveket szerződtettek, de a kérdés, hogy ezek a sztárok valóban Bayern-játékosok-e. A második félidőben a Lipcse ellen én nyomát sem láttam ennek" - mondta Matthäus.

Az előző tíz idényben bajnok Bayern München idén trófea nélkül maradhat, miután a Német Kupában már korán búcsúzott, a Bajnokok Ligájában pedig a negyeddöntőben kiesett.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×