eur:
385.85
usd:
356.42
bux:
68864.24
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Carlos Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője vitatkozik Artur Dias portugál játékvezetővel a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Real Madrid-Manchester City mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. május 9-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

BL: mintha mindenki nyert volna, pedig senki

Carlo Ancelotti és Pep Guardiola szerint is kedvező eredmény született kedden este, a Real Madrid-Manchester City labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén, a spanyol fővárosban.

A címvédő hazaiak trénere, Carlo Ancelotti az 1-1-es döntetlennel végződött összecsapás után azt mondta: szerinte mindkét csapat úgy érzi, jó eredménnyel zárult a meccs.

"Mi talán kicsit jobban játszottunk és jobban megérdemeltük volna a győzelmet, de ez egy olyan párharc, amely az utolsó percig kiegyenlített lesz" - fogalmazott az olasz tréner.

Ancelotti általában nyugodt az oldalvonal mellett, ezúttal azonban elvesztette a türelemét és a Manchester City egyenlítő gólja után hevesen reklamált a portugál bírónál, Artur Diasnál, aki ezt sárga lappal "jutalmazta". A szakember szerint a találatot felvezető passzolgatást megelőzően a labda elhagyta a játékteret.

"A játékvezető zaklatott volt

- mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ancelotti. - Egy korábbi szituációban nem ítélt nekünk szögletet, azt sem látta. A gól előtt pedig egyértelműen kint volt a labda, a BeIN Sports felvételein jól látszik. Furcsa, hogy ő nem látta. Nekem adott sárga lapot, pedig nem is játszottam. A pályán lévők közül többen érdemeltek volna lapot. A bíró nem igazán figyelt."

A keddi találkozó Pep Guardiola szerint is nagyon kiegyenlített volt.

"Ők akkor találtak be, amikor mi kicsit jobbak voltunk, mi pedig akkor egyenlítettünk, amikor ők játszottak jobban.

Minden Manchesterben dől majd el." - mondta.

A párharc visszavágóját jövő szerdán rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×