eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án.
Nyitókép: Karim Benzema ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án. MTI/EPA/Neil Hall

Kilenc hónapja nem nyert ilyen fölénnyel a Real Madrid a La Ligában

A 2022–2023-as spanyol bajnoki idényben eddigi legfölényesebb győzelmét aratta a Real Madrid, miután kiütötte az Elchét. Karim Benzema két büntetőt is értékesített.

Carlo Ancelotti együttese Marco Asensio révén szerzett vezetést, majd Karim Benzema két tizenegyest értékesített az első félidőben. A második játékrészre egy gól jutott, Luka Modric szerezte (4-0).

A Real Madrid legutóbb 2022. május 12-én, a Levente ellen (6-0) nyert ilyen vagy ennél nagyobb különbséggel.

A címvédő madridi csapat öröme a győzelem ellenére sem lehet felhőtlen, nyolc pont a hátránya a Barcelonával szemben.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×