eur:
393.13
usd:
363.62
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
BIRMINGHAM, ENGLAND - SEPTEMBER 03:  Erling Haaland of Manchester City celebrates with team mates after scoring during the Premier League match between Aston Villa and Manchester City at Villa Park on September 03, 2022 in Birmingham, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Nyitókép: Shaun Botterill/Getty Images

A City nyerte a rangadót, újra nyílt az angol bajnokság

Az Emiratesben 3-1-re nyerő Manchester City beérte pontszámban az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Arsenalt.

A City egy hónapon belül kétszer verte meg az Ágyúsokat, előbb az FA-kupában, most pedig a bajnokságban. Mikel Arteta együttese a legutóbbi három bajnoki mérkőzésén nyolc pontot veszített, a legutóbbi négy tétmérkőzéséből hármat is elbukott.

A Premier League óriási érdeklődéssel várt rangadóján Kevin De Bruyne szerzett vezetést a Citynek, ezt még Bukayo Saka – egy vitatható – büntetőből kiegyenlítette az első félidőben. A játék képe alapján viszont teljesen megérdemelt volt az egyenlítés.

A fordulás után ellenben jobban futballozott a City, s a 62. percben Jack Grealish, majd a 82. percben Erling Haaland is bevette a házigazdák kapuját. Ez volt a norvég csatár 26. gólja a Premier League-ben, ez a Citynél idénycsúcs-beállítás, s még hol van a szezon vége…

Arsenal–Manchester City 1-3.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×