eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
2015. július 4-én Londonban, a wimbledoni teniszbajnokságon készített kép Martina Navratilova egykori amerikai teniszcsillagról. A csehszlovák származású volt sportoló 2023. január 2-án bejelentette, hogy korai stádiumban lévő torok- és mellrákot mutattak ki a szervezetében.
Nyitókép: MTI/AP/Tim Ireland

Martina Navratilova beszámolt arról, hogy áll a kezelése – videó

Műtéteken és biopsziákon van túl a mell- és torokrákban szenvedő egykori teniszcsillag.

Martina Navratilova röviden beköszönt a Tennis Channel Australian Opennel foglalkozó adásába.

A tizennyolcszoros egyéni, harmincegyszeres páros, tízszeres vegyes páros Grand Slam-győztes egykori csehszlovák-amerikai teniszező az év elején jelentette be, hogy torok- és mellrákot diagnosztizáltak nála, a két betegség egymástól függetlenül alakult ki. Navratilova 2010-ben már megküzdött a mellrákkal.

Friss helyzetjelentésében arról számolt be a 66 éves egykori sportcsillag, hogy két műtéten és négy biopszián van túl, kemoterápiát és sugárkezelést is kapott, sugárkezeléssel folytatják a terápiáját. A keze ügyében lévő marokerősítőt mutatva mondta, hogy készül a pályára való visszatérésre.

Kiderült a videóból az is, hogy éppen három kutya fekszik az ágyán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×