eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A gólszerző kispesti Zsótér Donátot (középen, takarásban) ünneplik csapattársai a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Budapest Honvéd mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2022. május 15-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kórházba siettek a Honvéd sztárfocistájával, összeesett a pályán

Fejsérüléssel vitték egy horvát kórházba a Budapest Honvéd labdarúgóját. Zsótér Donát egy edzőmeccsen fejelt össze ellenfelével.

Koponya CT vizsgálatot is végeztek Zsótér Donátnál miután a magyar labdarúgó egy horvátországi edzőmeccsen összefejelt egy szerb játékossal. A Budapest Honvéd honlapján azt írják, a játékosnak nincs komoly baja, de egy éjszakát kórházban kell töltenie.

Az eset akkor történt, amikor Brandon Domingues lövését kiütötte Popovic kapus, a labdára pedig egyszerre ugrott Zsótér Donát és Radovanovic: a magyar játékos fölé fejelt, ütközött a védővel, s a földre zuhant. Az érkező társak és a Kolubara futballistái is azonnal jelezték, hogy baj van és siessen be a pályára az egészségügyi stáb a földön maradó játékoshoz.

Zsótér Donátot előbb a pályán látták el (sérülése miatt félbe is szakadt a mérkőzés), majd játékosunkat mentő szállította a helyi kórházba.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×