eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Babos Tímea teniszező bemutatója az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) járóbeteg szakrendelői és válogatott kereteket ellátó részlege felújított épületrészének átadási ünnepségén 2022. október 13-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Dubaji győzelemmel tért vissza Babos Tímea

Kristina Mladenoviccsal másfél év után álltak össze párost játszani.

A csaknem másfél éves szünet után a héten visszatért Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó nyerte meg párosban a dubaji kemény pályás tenisztornát.

A kétszeres WTA-világbajnok és négyszeres Grand Slam-tornagyőztes kettős a vasárnapi döntőben magabiztosan, egy óra alatt verte a Katerina Volodko, Magdalena Frech ukrán-lengyel duót a 100 ezer dollár összdíjazású ITF-versenyen.

Ez volt Babos és Mladenovic 12. közös trófeája, egyben az első a legalsó szintnek számító ITF-sorozatban.

Az első helyen kiemelt magyar-francia páros előzőleg - féléves kihagyás után - tavaly Wimbledonban indult egymás oldalán.

Eredmény, döntő

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.)-Katerina Volodko, Magdalena Frech (ukrán, lengyel) 6:1, 6:3

(Nyitóképünkön Babos Tímea teniszező bemutatója az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) járóbeteg szakrendelői és válogatott kereteket ellátó részlege felújított épületrészének átadási ünnepségén 2022. október 13-án.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×