eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 03: Derek Chisora (L) and Tyson Fury (R) exchange punches during their WBC heavyweight championship fight, at Tottenham Hotspur Stadium on December 03, 2022 in London, England. (Photo by Mikey Williams/Top Rank Inc via Getty Images)
Nyitókép: Mikey Williams/Top Rank Inc/Getty Images

Ezúttal a Tottenham stadionjában csapott le Tyson Fury

Technikai KO-val legyőzte honfitárs kihívóját, Derek Chisorát.

Továbbra is a brit Tyson Fury a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, mivel a szombat éjszaka a címvédő összecsapásán technikai KO-val legyőzte honfitárs kihívóját, Derek Chisorát.

A meccset a londoni Premier League-csapat, a Tottenham Hotspur stadionjában rendezték meg, a szigetországi sajtó becslése szerint több mint hatvanezer néző előtt.

Ez volt a harmadik ringcsata a felek között, az elsőt 2011-ben Fury pontozással, a másodikat 2014-ben technikai kiütéssel nyerte, s ezúttal is TKO lett a vége, mivel

a vezetőbíró a tizedik menetben véget vetett az egyoldalú összecsapásnak.

Fury harmadszor védte meg a WBC-nél őrzött övét, melyet 2020 februárjában szerzett meg az amerikai DeontayWilder elleni technikai kiütéssel.

A 34 éves brit bokszoló egy döntetlen mellett 33 győzelmet számlál, a 38 éves Chisora mérlegén 33 nyertes meccs és immár 13 vereség szerepel.

A tudósítások szerint a londoni mérkőzést követően a ring mellett farkasszemet nézett egymással Fury és a címmeccset a helyszínen megtekintő ukrán Olekszandr Uszik, aki a másik három jelentős profi bokszszervezet - a WBA, a WBO és az IBF - nehézsúlyú világbajnoka. Kettejük címegyesítő összecsapását 2023-ra tervezik.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×