eur:
393.58
usd:
365.75
bux:
71752.06
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Más időpontban temetik Mészöly Kálmánt

A közjogi méltóságokkal is egyeztettek a változtatásról.

A Sportal azt írja, egy nappal előrébb hozzák Mészöly Kálmán korábbi válogatott labdarúgó és volt szövetségi kapitány, a Szőke Szikla temetését, az új időpont: december 12. 14.30, a helyszín változatlan (Farkasréti temető).

A portál a családtól értesült a változásról, amire a közjogi méltóságokkal egyeztetve került sor.

Mészöly Kálmán 81 éves korában a napokban hunyt el. A Vasas és a Magyar Labdarúgó Szövetség is saját halottjának tekinti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×