eur:
392.8
usd:
363.67
bux:
72266.52
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A 2022-es Formula-3 bajnokság sprintfutamának rajtja a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 30-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Gyulay Zsolt: heteken belül elfogy minden jegy a 2023-as Magyar Nagydíjra

Alig maradt jegy a 2023-as Forma–1-es Magyar Nagydíjra – jelezte az InfoRádiónak Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki emlékeztetett, hogy már az idén júliusi mogyoródi futamon is telt ház volt.

Csak igen korlátozottan lehet belépőt venni a hungaroringi versenyhétvégére, és a mostani becslés szerint december közepére egyáltalán nem marad jegy. Gyulay Zsolt szerint ez is pontosan mutatja a sorozat növekvő népszerűségét és a szurkolói igényeket.

A 2023-as Forma–1-es versenynaptárban a szokottnál előbbre került a mogyoródi hétvége, ezúttal július utolsó előtti hétvégéjén érkezik Magyarországra a mezőny.

A futam július 23-án lesz,

a hagyományos nyári szünet előtt pedig még a Belga Nagydíjat is megrendezik.

Hiába nem a Magyar Nagydíj lesz jövőre a "Holiday Grand Prix", már a pótlelátók is beteltek, így ezúttal is kitehetik majd a szervezők a "megtelt" táblát.

A vasárnapi futamra az idei évben sem volt engedhettek be több nézőt az 1985-ben épült létesítménybe, a jegyek április elejére fogytak el, nagyjából 100 ezren láthatták a helyszínen a mezőny közepéről előretörő Max Verstappen (Red Bull) sikerét.

A Hungaroring hosszabb távú jövőjéről, tervezett felújításáról egyelőre nincsen új információ. Az állami sportlétesítményt eddig a hamarosan megszűnő Technológiai és Ipari Minisztérium felügyelte. Egyelőre 2027-ig biztosított a Magyar Nagydíj helye a Forma–1-es programban, a hosszabbításhoz szükség lenne a felújításról szóló kormánygaranciára.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Economist: ideje, hogy Joe Biden visszalépjen

Economist: ideje, hogy Joe Biden visszalépjen

Újabb véleménycikket közölt a brit Economist magazin Joe Biden amerikai elnök visszalépése mellett érvelve. A hetilap legelőször 2022-ben írt arról, hogy a demokrata elnök jobban tenné, ha nem indulna újra, majd múlt héten ismét a visszalépésre szólították fel Bident. Ezúttal a Demokrata Párt gyakori kampányüzenetét, a demokrácia védelmét idézik, amikor úgy fogalmaznak: "Amerika megújulásának most kell elkezdődnie. Nincs is jobb módja ennek, mint egy új jelölt megválasztása Trump legyőzésére."

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×